Burak Yılmaz Galatasaray / Burak Yılmaz'ın Galatasaray Karnesi - Spor / .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti.

Burak Yılmaz Galatasaray / Burak Yılmaz'ın Galatasaray Karnesi - Spor / .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti.. Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı.

· 24 mayıs 2013 ·. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi.

Serkan Balcı, Burak Yılmaz'ın İstanbul'a Geleceğini ...
Serkan Balcı, Burak Yılmaz'ın İstanbul'a Geleceğini ... from foto.haberler.com
.hocası, trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki golcüyü arayıp, galatasaray'a gelmeye ikna etti. Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti.

Yeni attığım videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı unutmayın!

Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Ve burak yılmaz resmen galatasaray'da. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi. | galatasaray'da devam edecek mi? Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, burak yılmaz'ın bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı kırmızılı takımın kampına katılacağı belirtildi. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Dizdar, türk futbolundan çin'in yaptığı transferlere, arda turan'dan galatasaray'a, burak yılmaz'dan şike tartışmasına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı. · 24 mayıs 2013 ·.

Galatasaray Burak Yılmaz'ı satabilir!.. - SacitAslan.com
Galatasaray Burak Yılmaz'ı satabilir!.. - SacitAslan.com from i.sacitaslan.com
Ve burak yılmaz resmen galatasaray'da. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. · 15 haziran 2013 ·. Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi.

· 24 mayıs 2013 ·. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Burak yılmaz, şenol güneş ile transfer dışında bir görüşmesi olduğunu ve türkiye'ye 'kesinlikle' geri dönmeyi düşünmediğini söyledi. · 15 haziran 2013 ·. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Galatasaray'dan da ayrılmayı hiç istemezdim ama. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı.

Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole.

Transfert - Burak Yilmaz (Galatasaray) vers la Chine
Transfert - Burak Yilmaz (Galatasaray) vers la Chine from medias.lequipe.fr
Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Selçuk i̇nan'dan futbola duygusal veda! Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Ve burak yılmaz resmen galatasaray'da. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor?

Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile.

Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Selçuk i̇nan'dan futbola duygusal veda! Galatasaray'dan da ayrılmayı hiç istemezdim ama. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Lille osc métropole / türkiye. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. · 24 mayıs 2013 ·. · 15 haziran 2013 ·.

| galatasaray'da devam edecek mi? burak yılmaz. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı.

Posting Komentar

0 Komentar